Нікіта Ломакін готується до вокальних боїв! Не пропусти співочий “махач” уже в цю неділю у проєкті “Голос країни”.

Нікіта Ломакін - учасник 11 сезону легендарного шоу “Голос країни”, що виходить на телеканалі “1+1”. Хлопець бере участь у проєкті під керівництвом Тіни Кароль. Нікіта неодноразово виражав свій захват цією співачкою, тому не дивно, що обрав саме у наставники.

У п'ятницю 19 березня хлопець завітав на “Сніданок з 1+1”, де поділився з ведучими розповідями про цей сезон, свою підготовку ат натякнув що варто очікувати від фінального ефіру вокальних боїв.

"Я вважаю її найкращою у всьому", - з абсолютною прямотою розповів про свої почуття до Тіни Кароль молодий співак.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Вокальні бої - етап у шоу, в якому наставники формують зі своїх обранців пари, дають їм репертуар і допомагають показати якнайкращий результат. Після виступу наставник мусить обрати, хто з пари залишиться у проєкті, хто його покине. Вокальні бої - дуже драматичний етап, на якому видно зародження конфліктів, пліток і ненависті.

Для Нікіти Ломакіна участь у цьому шоу не перший досвід перебування у такому великому і потужному шоу талантів. Хлопець запам'ятався усій Україні після свого виступу на “Х-Факторі” - іншому легендарному шоу, яке виходило на телеканалі “СТБ”.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю