В Офісі Президента України висловили стурбованість щодо внутрішніх чвар у Національному банку України.

Про це повідомляється на офіційному Telegram-каналі Офісу Володимира Зеленського.

"Офіс Президента закликає керівництво НБУ відкинути персональні амбіції та працювати заради однієї мети – макроекономічної стабільності України та процвітання кожного громадянина", - йдеться в повідомленні.

НБУ, фото: bank.gov.ua
НБУ, фото: bank.gov.ua

В ОПУ зазначили, що глава держави не може і не втручатиметься в будь-яке розслідування, що триває, але він закликає всіх посадових осіб у Нацбанку діяти виключно в інтересах України та не переслідувати будь-які особисті інтереси при виконанні своїх обов'язків.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Підкреслюється, що Офіс Зеленського за підтримки західних партнерів продовжить робити все можливе, щоб повернути вкрадені в українського населення кошти, включаючи гроші, пов'язані з "ПриватБанком".

скріншот поста

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський зустрів президента сусідньої країни хлібом і сіллю: "Ласкаво просимо!". Український гарант зустрів президента Литви в найкращих традиціях.

Нагадаємо, у Зеленського розповіли про локдаун на Київщині: "Все погано".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський заручився підтримкою Литви, на Україну чекають в ЄС: "Брати і сестри".

Також портал Знай.uа писав, що в Україну прибула делегація з Литви: президент Зеленський і Науседа збираються виступити перед депутатами.