Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу "Холостяк-11", де харківський бізнесмен Міша Заливако шукає свою любов.

Зовсім недавно одна з учасниць, колишня порноактриса, Адель Асанті називала свою заставу щасливих відносин. Вони полягають у відкритості і чесності між партнерами. Про це вона особисто заявила у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram. Зараз, 19 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" почався третій епізод "Холостяка" і проект покинула чергова дівчина.

І саме Адель Асанті зважилася самостійно піти. Михайло Заливако проводив її до машини і вона поїхала.

На початку третього тижня відбувся Тиждень, який був приурочений до її дня народження. Але обстановка на цьому заході дуже швидко загострилася після того, як дівчата почали запрошувати Заливако на особисте спілкування. Інші ж думали про холодну помсту. Це і стало аргументом для Анастасії, щоб покинути проект.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я йду. Боротися за чоловіка в такій обстановці я не можу. І залишатися в такому колективі я теж не хочу. Я зрозуміла, що морально мені буде дуже важко жити в обстановці лицемірства", - заявила вона.

Нагадаємо, Микита Добринін став ведучим російського "Холостяка" і намагається приховати це від українців

Як повідомляв "Знай.ua", Ексзірка кіно для дорослих на "Холостяку" розкрила рецепт ідеальних відносин: "Буде шліфувати йому..."

Знай.ua писав, зірка "Холостяка" Решетник зробив макіяж і оголив ніжки: "Отримав масу задоволення"