Олександр Вікторович Пікалов є українським актором, телеведучим, сценаристом і автором студії та художнім керівником "95 квартал".

І року ще не минуло з того моменту, як чоловік завів свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать близько восьми тисяч осіб, з якими зараз Олександр Пікалов поділився кумедною фотографією.

Пікалов, фото Instagram
Пікалов, фото Instagram

Він продемонстрував стоп-сигнал, який підключений до його мотоциклу Harley-Davidson.

"А прочитайте що буде на стоп сигналі мого Харлика😂😂😂", - написав він у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Олександр Пікалов, скріншот: Instagram
Олександр Пікалов, скріншот: Instagram

Можна помітити, що на стоп-сигналі написано "F*ck u", що при перекладі з англійської означає - "Пішов нах*й". "😂😂😂😂😂", "Клас😂😂😂🔥🔥🔥", "👏🔥🔥🔥🔥😂", "Коли можеш собі дозволити))😎", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, "Квартал 95" відправився на передову з "Військовим туром": Донбас не залишився без пісень. Зовсім недавно стало відомо, що цього разу на схід вирушили артисти Студії "Квартал 95". Вони побували спочатку в Луганській області, а зараз, виходячи з підпису до нової публікації, вони в Донецьку.

Як повідомляв "Знай.ua", Олександра Пікалова з "Квартал 95" зняли роздягненим в Авдіївці: "Не ходіть по мінному полю". На кадрі комік стоїть на покинутій сцені. Як видно з фото, погода в Авдіївці ще зимова, земля притрушена снігом.

Знай.ua писав, Олександр Пікалов з "Квартал 95" зізнався в дурості і нервово закурив: "Серйозний дядько"