Ведуча популярного шоу про автомобілі й професійна гонщиця Top Gear Сабіна Шмітц померла після кількарічної боротьби з онкологією.

Як повідомляє Daily Mail, Сабіна Шмітц померла у віці 51 року. Вона отримала неофіційний титул Королеви Нюрбургрінга на честь однойменної гоночної траси в Німеччині. Вона була єдиною в історії дівчиною, яка виграла перегони "24 години Нюрбургрінга".

Як зазначається, про своє захворювання ведуча вперше розповіла в липні 2020 року. За словами Шмітц, вона страждала від надзвичайно стійкої до лікування форми раку з 2017 року.

Сабіна Шмітц, Globallookpress.com
Сабіна Шмітц, Globallookpress.com

Через важку недугу ведуча не змогла взяти участь у змаганнях минулого року. Проте у липні 2020 року Шмітц відзначала, що лікування допомогло на деякий час зменшити болі, але згодом вони повернулися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вперше Сабіна Шмітц з'явилася в ефірі Top Gear у 2004 році. Тоді вона змагалася з Кларксоном, Вибравши для гонки вантажний фургон Ford Transit. Її суперник проводив заїзд на легковому авто Jaguar S-Type. У результаті на фініші Шмітц зуміла скоротити відставання до мінімальних 10 секунд.

Сабіна Шмітц, dailymail.co.uk
Сабіна Шмітц, dailymail.co.uk

Нагадаємо, заплатила за рекорд життям - відому гонщицю посмертно визнано найшвидшою. Джессі Комбс було всього 39 років

Як повідомляв портал "Знай.ua", ти не пристебнулася, а заплатить чоловік! З українців здеруть скажені штрафи за ремені безпеки. Порушників каратимуть штрафом, який зріс удесятеро

Також "Знай.ua" писав, що українка ледь не зварила дохлу мишу, яку нахабно запхали у пакет з гречкою. Українка натрапила на неприємну знахідку