Віктор Янукович / скріншот з відео
Віктор Янукович / скріншот з відео

Зеленський застосував санкції до Януковича, Азарова і Поклонської: "Персональні апетити"

Президент України Володимир Зеленський записав чергове відеозвернення і заявив про те, що відбулося чергове засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО). Він зазначив, що в результаті засідання було застосовано санкції проти 19 компаній, які пов'язані з видобутком і користуванням надр України. А також персональні санкції до 27 людей.

Чоловік п'є воду, скріншот: Youtube
Чоловік п'є воду, скріншот: Youtube

"Вода, яка лікує" з'явилася в одній з українських клінік

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На акаунті "Народного Ревізора" в Telegram з'явилася дивовижна новина з однієї з приватних клінік Харкова. Адже там українець помітив, що городянам пропонують перетворити імунітет завдяки "зарядженій" водичці за 25 гривень у кількості 0,5 л. Її продають просто на ресепшені.

Воїни / фото: ООС
Воїни / фото: ООС

На Донбасі захисники України гідно відповіли ворогові за побратима

У п'ятницю, 19 березня, збройні формування Російської Федерації в черговий раз порушили режим припинення вогню і здійснили прицільний обстріл позицій українських захисників. Про це йдеться в повідомленні Оперативно-тактичного угруповання "Схід" на офіційній сторінці в соцмережі Фейсбук.

Сніг у Карпатах: Facebook Василь Фіцак
Сніг у Карпатах: Facebook Василь Фіцак

Діденко показала прогноз погоди на вихідні: діставайте пуховики і чоботи

Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, якою ж буде погода в Україні на вихідних. Радіти поки що зарано. Таким чином повідомляється, що вже в суботу, 20 березня в Києві почнеться жорсткий локдаун. Карантинні обмеження, а також волога прохолодна погода може допомогти з домашніми справами, на які весь час немає часу.

Ольга Фреймут, скріншот: Youtube
Ольга Фреймут, скріншот: Youtube

Ольга Фреймут "втекла" з України з молодою красунею

Ольга Фреймут, популярна українська телеведуча і дружина Володимира Локотка, не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 675 тисяч осіб. Однак нещодавно 39-річна знаменитість розповіла про те, що вирушила зі своєю старшою донькою Златою, яка народилася 17 лютого 2006 року в Лондоні від британця Ніла, в жіночий вікенд, обравши при цьому грузинську столицю Тбілісі.