14 березня 2021 року на російському телеканалі "ТНТ" паралельно українському шоу стартував аналог "Холостяка" за участю всіма відомого репера Тіматі. Тоді як на проекті "СТБ" головний герой - харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Ведучим "Холостяка" з Росії виступає виступає Микита Добринін. А зараз, на одному з акаунтів в TikTok, присвячених цьому проекту, з'явилося кумедне відео за участю Тіматі.

Тіматі, скріншот відео
Тіматі, скріншот відео

Там показані зйомки восьмого сезону, виконавець в центрі і закадровий голос режисера: "Можна, будь ласка, грим. Якісь у нас сьогодні проблеми. Давайте так, щоб ми кожен раз не підходили".

Тіматі ж не відразу зрозумів, що за проблема трапилася і перепитав.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"А че за проблема? Стремний я? Так і скажіть. Холостяк втомлений. Грим не рятує вже. Час був пізній. Ну взагалі краса, що ж ти ховалася", - говорить він протягом усього ролика.

@holostyak_na_tnt

Приветик#тнт #RimmelStopSwipe #холостяк #тиматихолостяк

♬ оригинальный звук - 🌹ХОЛОСТЯК НА ТНТ🌹

Нагадаємо, Моргенштерн злив переможницю "Холостяка": відпочиває разом з Тіматі на Мальдівах

Як повідомляв "Знай.ua", ЗМІ знайшли в Українки Віри Брежнєвої та "холостяка" Тіматі спільних батьків: "Брат"

Знай.ua писав, Микита Добринін став ведучим російського "Холостяка" і намагається приховати це від українців