Клієнт ПриватБанку, який користується послугами цієї фінансової установи вже понад десять років і раніше не мав жодних проблем з обслуговуванням, поскаржився через відмову у кредиті.

Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін. Чоловік розповів, що раніше вже користувався послугою ПриватБанку "Оплата частинами" і успішно виплачував кредит. Проте, при наступній покупці на суму 899 грн отримав відмову, що сильно його обурило.

Клієнт банку додав, що зараз його кредитний ліміт нульовий, хоча раніше становив 25 тисяч гривень.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

"В онлайн чаті мені повідомили, що на даному етапі банк не може запропонувати Вам послугу "Оплата частинами". Для доступності послуги Банк рекомендує мати зарплатну/пенсійну картку в ПриватБанку, відкрити депозит від 2000 гривень. В такому випадку рішення може переглянуто.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Клієнт банку наголосив, що у нього є карточка для нарахування зарплати. Однак, в установі повідомили, що додатково потрібно відкрити депозит. Чоловік вважає таке рішення ПриватБанку не конструктивним та безпідставним.

"Шкода, що банк отак втрачає клієнтів. Більше не маю бажання в цьому банку обслуговуватись, буду користуватись надалі послугами іншого банку.", - додав він.

Скарга клієнта ПриватБанку, minfin.com.ua
Скарга клієнта ПриватБанку, minfin.com.ua

Своєю чергою співробітники ПриватБанку пояснили, що кредит встановлюється та змінюється на основі багатьох факторів. Вони також порадили вчасно погашати заборгованість у фінансових установах.

"Добрий день! Нам сумно від того, що ви оцінюєте весь банк лише за одним критерієм — надання вам кредиту. Дійсно, він встановлюється та змінюється на основі багатьох факторів. Один чи декілька з них виділяти було б некоректно, так як кожен має свою вагу та враховується при прийнятті рішення банком. Рекомендуємо вам вчасно погашати заборгованість як в нашому банку, так і в інших фінансових установах, або відкрити депозит на суму від 10000 гривень. В такому разі, шанси на отримання бажаного вами ліміту значно збільшаться. Вибачаємось за можливі незручності та сподіваємося на подальшу співпрацю. З повагою, ПриватБанк.", - відповіли у банку. ПриватБанк

Відповідь ПриватБанку, minfin.com.ua
Відповідь ПриватБанку, minfin.com.ua

Нагадаємо, Зеленський застосував санкції до Януковича, Азарова і Поклонської Володимир Зеленський розповів про чергове засідання РНБО: "Персональні апетити".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Мін'юст запропонував українцям безоплатну правову допомогу: не треба навіть виходити з дому. У Міністерстві юстиції України нагадали про можливість отримання безплатної правової допомоги

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський заручився підтримкою Литви, на Україну чекають в ЄС: "Брати і сестри". Володимир Зеленський зустрівся з Президентом Литовської Республіки