Президент України Володимир Зеленський записав чергове відеозвернення і заявив про те, що відбулося чергове засідання Ради національної безпеки і оборони (РНБО).

Він зазначив, що в результаті засідання були застосовані санкції проти 19 компаній, які пов'язані з видобутком і користуванням надр України. А також персональні санкції до 27 людей.

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото president.gov.ua

Серед них Віктор Янукович, Микола Азаров, Наталія Поклонська, Сергій Аксьонов, Вадим Колесніченко, Костянтин Затулін, Сергій Курченко, Сергій Кусюк, Павло Лебедєв, Леонід Пасічник, Віктор Пшонка, Дмитро Табачник та інші.

"Продовжуємо відновлювати справедливість там, де хтось вважав, що його персональні фінансові апетити можуть бути сильнішими за інтереси держави і народу України", - написав він у підписі до публікації в Telegram.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Володимир Зеленський, фото president.gov.ua
Володимир Зеленський, фото president.gov.ua

"Часи, коли існував список прізвищ, які вважалися українським народом і можуть володіти і користуватися надрами, ці часи закінчилися. У контексті цього хочу повідомити, що незабаром ми запропонуємо механізм для втілення в життя однієї з моїх передвиборчих обіцянок. А саме про економічний паспорт українця. За ними всі діти, народжені в Україні до моменту настання 18 років зможуть отримати кошти від користування і видобутку надр України", - говорить Володимир Зеленський у зверненні.

Нагадаємо, офіс Зеленського звернувся до Коломойського і Нацбанку: "Повернути вкрадені гроші"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський показав, що чекає на Україну: "Майбутнє..."

Знай.ua писав, Олена Зеленська заявила про масштабний рух з містами та областями: "Запевняю, що готова"