Колишня "віагрянка", учасниця шоу "Танці з зірками" і неймовірна красуня Надія Мейхер частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 360 тисяч чоловік.

Цього разу вона розповіла про свою любов до опери та наполегливу працю, які нарешті дали свої плоди. Адже тепер у неї є можливість не тільки виконувати оперні арії в концертній програмі, а й брати участь в самих постановках.

Надя Мейхер, скріншот: YouTube
Надя Мейхер, скріншот: YouTube

"Випадково почувши моє виконання арії "Habanera", режисер Андрій Маслаков (примітно, що він не знав мене), запросив виконати партію Carmen ❤️ в однойменній оперній постановці "Carmen" Georges Bizet. І мій дебют відбудеться вже в цьому році, в червні... 🖤 Більш детальну інформацію повідомлю трохи пізніше. P. S. Все , що нам належить, буде неодмінно нашим... Тільки необхідно проявити терпіння, завзятість і любов...", - написала вона у підписі до публікації.

Надія Мейхер, скріншот: Instagram
Надія Мейхер, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Круто👏", "Ви дуже красива❤️❤️❤️", "Моєю будеш❤️❤️❤️", "Мої привітання 💐", "👍👍👍 дуууууже рада за вас!!🥰", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Слава Дьомін "зачепив" великі груди Надії Мейхер: "Мені було цікаво"

Як повідомляв "Знай.ua", Надія Мейхер після "Віагри" стала фатальною черницею і подарувала "море задоволення" українцям

Знай.ua писав, Потап за спиною Каменських пограв в любов з Мейхер, навіть щоки не почервоніли: "Вона може з чоловіком..."