З міста Дніпро прийшли доволі сумні новини для тих, хто любить подорожувати Україною на залізничному транспорті. Потрібно приготуватися, з нашими поїздами буває всяке.

Так, у п'ятницю, 19 березня, з поїздом "Інтерсіті+" №738 стався прикрий інцидент. Склад відправлявся з Дніпра до Києва. Десятки людей залишилися на пероні, бо не встигли на потяг. Всю провину поклали на плечі графіка.

Про це стало відомо завдяки публікації спільноти "Громадський контроль Укрзалізниці" в мережі Facebook.

Інтерсіті, скріншот відео
Інтерсіті, скріншот відео

"Пасажири, у яких на сьогодні були квитки з Дніпра до Києва на "Інтерсіті 738" відправленням з Дніпра о 10: 00-залишилися на пероні. Згідно зі зміненим розкладом, поїзд повинен відправитися о 10:00. А за фактом поїзд вирушив о 9:53...", - повідомляється в публікації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Публікація "ГКУ", скріншот: Facebook
Публікація "ГКУ", скріншот: Facebook

Також важливо зазначити той факт, що в мережі Facebook, коментатори розділилися зі своїми думками на два табори. Хтось вважає подію серйозним порушенням з боку "Укрзалізниці", а хтось вважає що пасажири самі винні - аргументуючи це тим, що нічого приходити в останню хвилину, а необхідно спланувати свій графік заздалегідь.

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, відставка Жмака свідчить, що багато людей хочуть продовжувати грабувати Укрзалізницю, а не проводити реформи - економіст.

Як повідомляв Знай.uа, Кадрова чехарда потрібна наглядовій раді Укрзалізниці, щоб відвернути увагу від своїх завищених зарплат - ЗМІ.

Знай.uа писав, реформа "Укрзалізниці" суперечила інтересам "Інтерпайпу" Пінчука - економіст назвав причину відставки Жмака.