У березні 2021 року видатному радянському композитору Олександру Зацепіну виповнилося 95 років. З цього приводу автора багатьох усенародно улюблених хітів привітали і шанувальники народної артистки України Софії Ротару, які нагадали про їх плідну співпрацю.

Відео до ювілею Зацепіна було розміщене на одній з фанатських сторінок Ротару у соціальній мережі "Інстаграм".

На записі можна побачити як 33-річна Ротару співає "Мою пісню" для фільму "Душа", який вийшов на екрани 1982 року. Одним з композиторів кінострічки став і автор таких хітів для кіномузики як Олександр Зацепін — раніше він прославився у фільмах Леоніда Гайдая, а автором віршів — відомий поет-шістдесятник Роберт Рождественський.


Олександр Зацепін народився 10 березня 1926 року в Новосибірську. Після служби в армії юнак закінчив алматинську консерваторію (нині Казахська національна консерваторія ім. Курмангази) по класах фортепіано і композиції. Працював музичним оформлювачем на кіностудії "Казахфільм".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У 1958 році Зацепін переїздить до Москви, де знайомиться з кінорежисером Леонідом Гайдаєм. У 1965 році на екрани вийшов його фільм "Операція "Ы" та інші пригоди Шурика" з музикою Зацепіна. Після цього вони працювали разом майже на всіх комедіях режисера: "Кавказька полонянка", "Діамантова рука", "Не може бути!", "Іван Васильович змінює професію" та інших. Серед цих пісень "Постой, паровоз", "Пісенька про ведмедів", "Острів невезіння", "Пісня про зайців", "Губить людей не пиво ..." та багато інших.

З 1982 року проживає за кордоном, час від часу повертаючись до Росії.

Нагадаємо, син Ротару Євдокименко показав бабусину гордість

Як повідомляв портал Знай.ua, Софія Ротару вирішила поділитися фотографіями розкішного будинку

Також Знай.ua писав, син Софії Ротару "присоромив" зіркову маму на очах фанатів.