У Київській області 19-річний хлопець замовив вбивство власного батька, щоб отримати спадщину.

Про подробиці події розповідає прес-служба Поліції Київської області.

Повідомляється, що інцидент стався близько 22:00 16 березня в селі Гнідин Бориспільського району. Як заявили в поліції, молодий чоловік проник в один з приватних будинків і завдав його господареві більше 25 ножових поранень, після чого зник. В цей час в будинку знаходилися дружина і діти загиблого.

Загиблий / фото: соцмережі
Загиблий / фото: соцмережі

Як з'ясувало слідство, зловмисник заздалегідь спланував вбивство разом з сином 47-річного чоловіка. Менш ніж за добу правоохоронці з'ясували всі обставини події.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Поліція відпрацювала місце інциденту та встановила місцезнаходження та особу підозрюваного. Ним виявився 19-річний киянин, який переховувався на дачі в Броварському районі Київської області.

Підозрюваний / фото: ГУНП
Підозрюваний / фото: ГУНП

Знаряддя вбивства / фото : ГУНП
Знаряддя вбивства / фото : ГУНП

Правоохоронці заявили, що зловмисник попередньо обговорив план вбивства з 19-річним сином загиблого: той розповів йому план будинку, а також місце розташування членів сім'ї. Після смерті хлопець хотів роздобути спадщину батька, частиною розплатившись з другом за вбивство.

Обох чоловіків затримали згідно зі статтею 208 КПК України. За фактом події відкрито кримінальне провадження згідно з п.6, П. 11 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. На даний момент вирішується питання про оголошення підозри, а суд обирає запобіжний захід.

Нагадаємо, що п'яний водій забрав життя чотирьох дітей, і тепер може сісти на 25 років:"ти вирвав моє серце".

Як повідомляв портал Знай.uа, під Львовом схопили душогуба, який зарізав таксиста на могилі батька.

Також Знай.uа писав, що брат зарізав свою вагітну сестру посеред вулиці, його дратувало її особисте життя.