Відома українська співачка Jerry Heil офіційно заявила, що тепер вона є леді. Все завдяки володінню земельною ділянкою в Шотландії.

Про це виконавиця заявила на своїй сторінці в Facebook Instagram.

Jerry Heil (справж. ім'я - Яна Шемаєва) славиться в Україні завдяки оригінальним пісням і епатажним появам на публіці. Чого тільки не робить співачка, щоб привернути увагу шанувальників, проте відчуває себе при цьому в своїй тарілці.

Цього разу Шемаєва знову вразила фанатом незвичайною заявою - вона офіційно отримала статус леді, оскільки тепер володіє 30 квадратними сантиметрами в Шотландії. Справа в тому, що закони цієї країни встановлюють статус леді будь-якій жінці, яка купує там земельну ділянку.

"І ось сьогодні перед вами ЛЕДІ ЯНА ОЛЕКСАНДРІВНА ШЕМАЄВА, володарка 30 квадратних сантиметрів землі в Шотландії. Можливо, посаджу там бурячок і приїжджатиму сапати на канікулах🙃 Так що я тобі не бейбі — я ЛЕДІ тепер ОФІЦІЙНО і віднині прошу називати мене тільки так!",- написала Jerry Heil під постом.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники по-доброму посміялися над заявою співачки і підтримали її ініціативу в коментарях. Деякі навіть почали будувати плани на майбутню землю в Шотландії.

Нагадаємо, що Jerry Heil втратила голос, необережність вилізла боком: "Нюхаю....".

Як повідомляв портал Знай.uа, Jerry Heil притиснулася до циклопа з " Маски "і розпалила інтригу ще більше:" зізналася, без сумніву...".

Також Знай.uа писав, що Jerry Heil довела Костянтина Меладзе і Віру Брежнєву до сліз:"минуло кілька років...".