Вже цієї весни особи, які складатимуть теоретичну частину іспиту на посвідчення водія, зіштовхнуться з оновленими, складнішими й актуальнішими запитаннями.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ на своєму офіційному телеграм-каналі.

Зміни у білетах стали результатом тривалої роботи з громадськості, яка вносила свої пропозиції.

"​​Сервісні центри МВС майже пів року збирали пропозиції громадян щодо покращення теоретичної частини іспитів. Вже з 6 квітня майбутні водії складатимуть теорію за новими екзаменаційними білетами.

Вони будуть внесені в онлайн-тренажер на сайті Головного сервісного центру МВС

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Адже щодня водії стикаються на дорогах з різними непередбачуваними ситуаціями. А якщо ти ще початківець, то взагалі важко зорієнтуватися на місці. Тому змодельовані обставини у білетах #ПДР допоможуть новачкам оперативніше приймати правильні рішення за кермом автомобіля", — пишуть у МВС.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Так що залишається побажати майбутнім водіям наснаги у здобутті таких бажаних документів — адже отримати права стає лише складніше.

Раніше повідомляли, у МВС зізналися про нові жорсткі покарання для порушників ПДР: авто на аукціон, а водія до в'язниці.

Знай.uа писав, в Україні встановлено нові карантинні правила: як працюватимуть кінотеатри, церкви та готелі.