Український уряд перегляне транспортні обмеження в "червоній" зоні. Однак зараз невідомо, про які саме зміни йдеться.

У "червоній" зоні епідемічної небезпеки заборонено здійснення нерегулярних і регулярних транспортних перевезень, крім транзитних перевезень. Але при цьому дозволено перевезення пасажирів за допомогою легкових автомобілів в кількості не більше п'яти осіб, включаючи водія, без урахування дітей.

Люди на вулицях, скріншот: Youtube
Люди на вулицях, скріншот: Youtube

Також службовим або орендованим автомобільним транспортом у межах кількості сидячих місць, спецзалізничними рейсами у внутрішньому сполученні, які були узгоджені з Міністерством охорони здоров'я України та Міністерством інфраструктури.

Та спецзалізнодорожними рейсами у приміському сполученні за погодженням з обласною державною адміністрацією.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

20 березня 2021 року МОЗ оновило карантинні зони. Стало відомо, що Одеська область стала "червоною", як і Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька та Житомирська області, а також столиця - Київ.

Люди на вулицях, скріншот: Youtube
Люди на вулицях, скріншот: Youtube

Нагадаємо, в Україні оновили карантинні зони: які області стали "червоними" 20 березня

Як повідомляв "Знай.ua", літні перехворіли, а молоді - під загрозою: медики пояснили, як змінилися симптоми covid-19 в Україні

Знай.ua писав, Кличко запанікував через новий удар ковіда в Києві: "Такого ще не було". Кличко додав, що раніше більшість хворих була похилого віку, тепер же коронавірус почав "молодіти".