Головний "Холостяк" України Михайло Заливако вперше поцілував одну з учасниць шоу. Нею виявилася Юля, яка на першу зустріч прийшла в ростовому костюмі зайчика.

У новому випуску романтичного шоу відбувся перший поцілунок Михайла Заливако з учасницею. Юля у своєму Instagram поділилася враженнями про такий важливий для кожної пари момент.

Дівчина опублікувала відео поцілунку з підписом "Наш перший поцілунок" і розповіла про свої секретики і емоції, які відчувала під час першого поцілунку.

"Я сиділа поруч з тобою на дивані і всіма фібрами душі посилала "цілувальні" сигнали🚨 бачила чортиків в твоїх очах😈 Невже ти знущаєшся наді мною або всі ці жіночі штучки не працюють? Ну цілууууй мене, я ж тобі натякаю! І раптом твої губи торкнулися моїх😳 дихання перехопило😱 приємне тепло оселилося в моїй душі. Ось які вони ... ці метелики в животі..",- пише Юля.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Українки прийшли в захват від нового відео і навіть припускають, що саме Юля стане обраницею Міші і виграє романтичний проект.

"Ваауууу❤️❤️ум Розумнички, це і повинно було здійсниться😍 дивлюся холостяка ніби там є тільки ви і Міша, а всі інші просто так для глядацького розмаїття, для фону, ну щоб не швидко шоу закінчилося🙌 Зайка дуже сподіваюся і вірю, що ти та сама обраниця", "Ну яка ж ніжнятина 😍", "Звучити як перемога 😈 і не лише у проекті", "найромантичніший поцілунок❤️❤️ це так мило. Юлечка, сподіваюся що все у вас з Михайлом все складеться. Ви підходите один одному. Такі няшки", "Ну Краса Обож обожнюю цей момент😍 Очееень сподіваюся що Ви пара", "Видно було всі сигнали 👏 👏 👏 написала так, ніби перемогла в Холостяку", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, "Холостяк" Заливако піддався почуттям з красунею прямо на дивані, перший поцілунок.

Як повідомляв "Знай.uа", українці побачили фінал" Холостяка", Заливако надів кільце несподіваній фіналістці.

Також "Знай.uа" писав, що "Зайка "Юлія з" Холостяка-11 " розповіла, як її задовольнив Заливако.