З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються досить дивні події, прийшли дуже повчальні новини. Так, в місті Енгельс (Саратовська область) пенсіонерці заблокували банківську картку, на яку жінці приходить пенсія.

Блокування сталося через кредитні борги її загиблого сина. Для того щоб розблокувати карту, бабусі потрібно було підтвердити свою особу. Зі слів її рідних, в банку їм заявили, що зробити це можна тільки у відділенні, самі співробітники до них додому не приїдуть.

Про цю історію стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Life shot".

Бабусю принесли в банк на ношах, скріншот: YouTube
Бабусю принесли в банк на ношах, скріншот: YouTube

У прес-службі "Пошта Банку" висувають зовсім іншу версію: "До банку звернулася жінка, представившись донькою літньої людини, і запросила інформацію по рахунку пенсіонера. "Пошта банк" не дає інформацію третім особам.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У зв'язку з тим, що клієнтка за станом здоров'я не могла самостійно прийти в банк для підтвердження особи, співробітниця банку запропонувала оформити довіреність, або встановити мобільний додаток. Замість того щоб скористатися одним із запропонованих варіантів, родичі клієнта вирішили піддати ризику хвору людину".

Раніше повідомляли, у Києві спіймали банду судимих золотих ручок: крадуть на очах у поліції.

Як повідомляв Знай.uа, шахрайки "гіпнозом" вкрали в українки мільйон: "Знімали негативну енергію".

Знай.uа писав, співробітниця банку обікрала пенсіонерку на мільйон.