В останні кілька місяців почастішали скарги на роботу сервісів одного з найбільших українських державних банків "ПриватБанк". Тепер же, люди не можуть спокійно підходити до терміналів банку для оплати - деякі апарати можуть просто заблокувати певну суму, яку їм "захочеться".

За словами однієї з клієнток, якщо відбудеться збій, то ви залишитеся без грошей і пояснень.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеної клієнтки Христини Берегової на порталі Minfin в розділі для відгуків.

ПриватБанк, фото: Мінфін
ПриватБанк, фото: Мінфін

"8 березня 2021 року здійснюючи платіж на картку через термінал ПриватБанку в м. Бориспіль по вул. Київський Шлях 4 О 17.06. Термінал взяв 1500 грн побачивши при цьому лише 500 грн. Дівчинка з обміну валют поряд заспокоїла і порадила зателефонувати на номер 3700 поки ще операцію не закінчено. Оператор порадив закінчити операцію і чекати повернення на карту.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ПриватБанк відмовився повертати, пояснюючи, що помилки не виявлено. Ще 2 рази подавалася заявка, і комп'ютер відправляв повторно відмову про повернення грошей. Виходячи з цього раджу робити платежі тільки через касу, так як фактично злодійство банком не можна довести або міняти банк на інший.", - описала проблему Христина Берегова.

Відгук Христини Берегової, скріншот: Minfin
Відгук Христини Берегової, скріншот: Minfin

Так, виходить, що клієнтка фінансової установи отримала в свято і вихідний день зіпсований настрій і спустошені кишені.

Раніше повідомляли, колектори українського банку погрожували 9-річному хлопчику.

Як повідомляв Знай.uа, українці обурені зливом даних у "ПриватБанку": шахраї повісили три кредити.

Знай.uа писав, виверти банків на кредитах викрили: як не попастися на гігантські відсотки.