Багато хто з наших читачів вже знає, що популярна українська співачка Надя Дорофєєва презентувала свій перший сольний міні-альбом. Він отримав дуже цікаву назву "dofamin".

Надя Дорофєєва / скріншот з відео
Надя Дорофєєва / скріншот з відео

До альбому увійшли п'ять пісень "gorit", "a tebe", "bam bam", "vecherinka" і "zavisimost". Співачка створила ці пісні спільно з Потапом на Mozgi Studios. Зараз же Надя заявила, що її нові пісні "пробивають чарти" відразу в декількох країнах.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наді Дорофєєвої в мережі Instagram.

Публікація Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram
Публікація Наді Дорофєєвої, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Вчора ви почули мій перший міні-альбом dofamin і сьогодні я ще перебуваю в якійсь прострації!! Бачу вашу підтримку - трек vecherinka вже рухається в топ чартах різних країн! Слухайте, коментуйте. І обов'язково подивіться відео dofamin на YouTube, щоб зануритися в атмосферу живого виступу", - пише Надя Дорофєєва.

Описуючи і рекламуючи свій перший міні-альбом Надя писала: "Пару років тому я почала діставати з пам'яті уривки особистих історій, намагаючись розібратися, що для мене означає кохання, і перекладала свої почуття на музику і тексти. Виявляється, будь-який спогад можна перетворити на пісню. Закоханість, біль, пристрасть, насолода, залежність – ці відтінки почуттів знайомі кожному, і саме вони звучать в моєму першому міні-альбомі dofamin".

Раніше повідомляли, Надя Дорофєєва запалила українців новим альбомом: понад 120 тисяч за добу.

Як повідомляв Знай.uа, кума Дзідзьо Цибульська подалася в мандри з трьома красенями: "Вжарити".

Знай.uа писав, вагітну дружину Віктора Павлика скосила жахлива хвороба, довелося їхати до Німеччини: "В Україні не допоможуть".