У російському місті Тольятті Самарської області група підлітків затушила шматком криги Вічний вогонь у місцевому парку Перемоги.

Про це повідомляє пропагандистське інформагентство РИА Новости. Відео інциденту ділиться видання Life.

Як повідомляють у мерії, інцидент стався ввечері 20 березня. "В результаті хуліганських дій" невстановленою групою з трьох підлітків у віці приблизно 13-15 років був загашений Вічний вогонь в парку Перемоги. За інформацією міської влади, це зробили троє підлітків

Робота монумента вже відновлена місцевими ​​службами міського господарства — про це оперативно звітує міська адміністрація.

"Вранці в неділю, 21 березня, горіння Вічного вогню в парку Перемоги відновлено службами міського господарства", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Справою вже займаються у поліції. Про те, як правоохоронці кваліфікували дії неповнолітнім і що їм загрожує у країні з офіційним культом Перемоги наразі не повідомляється.

Схожий інцидент вже мав у лютому цього року місце у Санкт-Петербурзі, де невідомі загасили снігом Вічний вогонь — тоді щодо них було порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 244 КК РФ "Наруга над тілами померлих і місцями їх поховань".

Раніше повідомляли, юна львів'янка осідлала хрест на кладовищі заради фото - "Всі там будемо".

Як повідомляв Знай.uа, українські вчителі перейшли межу в спілкуванні з дітьми: "худоба" та "свинота".

Знай.uа писав, в українському ліцеї персонал жорстоко побив підлітка: просто з уроків на операційний стіл.