Українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь, також відома як наречена ексвіцепрем'єр-міністра України Павла Розенка, поділилася фрагментом телевізійної передачі "Аферисти в сітях". Для шоу їй регулярно доводиться спілкуватися з шахраями, які вдають з себе казна-що — і тому вона показала, як реагує на чергову казочку від "принца".

Відповідне відео було розміщене на сторінці телевізійної зірки у соціальній мережі "Інстаграм".

"Ну шо я должна сказать... Рада за тебя, это отлично, ты такой крутой перец", — каже Олена-Крістіна Лебідь на записі, активно граючи мімікою.

"Коли хтось заливає байки, і думає, що це прокатує", — пояснює вона контекст висловлювання в описі до відео.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У своїй передачі "Аферисти в сітях" Олена-Крістіна дуже часто зіштовхується з чоловіками, які намагаються видати з себе особливо важливу персону, аби залучити наївну жінку в шахрайську схему. Часто брехня шита такими білими нитками і слідує таким типовим шаблонам, що бувалій ведучій складно втримати сарказм щодо оригінальності і правдоподібності чергової історії.

Раніше ми повідомляли, Олена-Христина Лебідь з'явилася в ліжку з іншим "партнером", без Розенко.

Як повідомляв "Знай.uа", наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь похвалилася подарунками і задумалася про огірки.

Також "Знай.uа" писав, що наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь на височенних шпильках роздяглася, щоб проводити.