Атакуючий гравець донецького клубу "Шахтар" Тайсон поділився своїми думками з приводу недавнього конфлікту, що стався в команді.

Він заявив ,що керівництво українського клубу перевели його в дубль, проте він не знає навіщо: "Щоб змусити продовжити контракт? Не знаю, наскільки це пов'язано. Може бути. Перед цим я посперечався з тренером, ось що сталося. Я не погодився з деякими речами, які вважав неправильними".

Після цього бразильський футболіст виставив в на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Stories з молитвою з проханням до Господа дати йому сили у важкий період.

"Батько! Я знаю, що Господь піклується про, будь ласка, навчи мене сподіватися на тебе. Допоможи мені бути сильним в будь - який час для досягнення своїх перемог. Я молюся і дякую Тобі за все в моєму житті. Амінь!", - написав він у публікації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомо, що "Шахтар" оштрафував Тайсона на пів місячної зарплати через інцидент, коли він просто відмовився виходити на заміну в матчі проти "Роми".

Нагадаємо, зірка збірної України Степаненко похвалився міцним шлюбом: "Ця дівчинка зробила мене татом...". Степаненко показав уболівальникам свою кохану дружину Маргариту, яка подарувала йому трьох діток.

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник розкрив, як португальський тренер "Шахтаря" знайшов своє кохання в Україні

Знай.ua писав, Бондар з Шахтаря вирішив поєднати своє життя з колишньою динамівця Супряги Савіної: "Я відповіла…"