В Одесі під час руху маршруту №3 дісталося пенсіонеру, який зробив зауваження п'яному пасажиру.

Про це повідомляє Facebook-сторінка "Одесса как она есть"

Відповідно до розповідей очевидців - пасажирів конкретного трамвая, - на якійсь із зупинок до транспорту зайшов чоловік. Увесь маршрут він пив пиво, не був у масці, без якої зараз заборонено користуватися громадським транспортом, а також всіляко сигналізував про свій стан алкогольного сп'яніння.

Пасажири закликали чоловіка припинити пити і надягнути маску на обличчя. Ці прохання все більше перетворювалися на сварки, адже чоловік активно відповідав усім присутнім. Він поводився відверто агресивно.

Під руку йому трапився пенсіонер, який також їхав у цьому трамваї. Чоловік витягнув балончик з перцевим спреєм і пшикнув ним у обличчя пенсіонеру. Це стало останньою краплею. Його вивели усім трамваєм на найближчій зупинці, скрутили руки і тримали притиснутим до асфальту, поки не приїхали поліцейські.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фотоколаж Facebook
Фотоколаж Facebook

З місця події є світлини, на яких видно порушника спокою, трамвай і копів.

Нагадаємо, раніше У Харкові жорстоко побили головреда відомого видання: "цеглою по голові"

Як повідомляв портал Знай.ua, В Одесі охоронці побили ветерана АТО за місце на парковці: "Не там встав"

Також "Знай.ua" писав, що "Гастролери" з Донецька жорстоко побили ветерана АТО в Києві, очевидці ахнули: "немає живого місця"