Дивний випадок трапився у Москві: на виклик до бабусі приїхали правоохоронці, й історія життя однієї квартира стала доступною для громадськості. Хоча літня жінка викликала копів зі скаргою, що її донька б'є онучку, все виявилося не так.

Про інцидент розповідає російське видання Life.

Нині Галині Морозовій 70 років, раніше вона працювала вчителем. Зараз живе разом з донькою і її донькою, школяркою. За словами Галини, її донька зовсім не дотримується режиму через що страждає онучка - вона не може прокинутися зранку, щоб піти до школи, засинає на уроках, тощо. Крім того, відмова від режиму, на думку літньої жінки, це план доньки звести її в могилу.

Вона розповіла таке правоохоронцям: “"Скоріше б ти здохла. Чекають, щоб я загнулась. І дівчинка, як і мати, так і каже. Дочці потрібно мене добити, тому вона так з дитиною звертається. Вона мені заявляє:" Це ти тут все вирішуєш, я не можу привести чоловіка, він би годував, поїв, гуртки у дитини були б сплачені, басейн". Я кажу:" А куди ти приведеш-то? "Ну, приведе вона чоловіка, вони мене удвох будуть добивати".

Скріншот відео
Скріншот відео

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Окрім проблем із режимом, а також з голосом доньки - вона часто верещить - у літньої жінки проблеми з сексуальністю своєї дитини. Або ж небажання визнати право матері-одиначки на власне життя: “"Батько дівчинки зістругав її і помер, а вони не розписалися, аліментів їй [виплачуються] копійки. Цим матерям-одиначкам потрібно ноги або вісімкою зав'язати, або до двох автобусів прив'язати і в різні боки дьорнути. Не можна матерям-одиначкам взагалі дітей віддавати з пологового будинку, вони геть що витворяють."

Нагадаємо, раніше У Харкові жорстоко побили головреда відомого видання: "цеглою по голові"

Як повідомляє портал "Знай.uа" У Львові поліцейські побили героїв АТО, очевидці киплять: "Нові беркутята?"

Також Знай.ua писав, Доглядальниця жорстоко побила 98-річну стареньку заради грошей, на крики збіглися сусіди