98-річну бабусю, яка пережила блокаду Ленінграда, по-звірячому побила доглядальниця, витративши напередодні гроші господині на випивку.

Про подробиці події пишуть місцеві ЗМІ.

Відомо, що інцидент стався в неділю, 28 лютого, в місті Санкт-Петербург, Російська Федерація. У поліцію звернулася внучка літньої жінки і заявила, що на її бабусю напала доглядальниця. За її словами, 49-річна доглядальниця побила свою підопічну і погрожувала вбити.

98-річна жінка, яка пережила блокаду Ленінграда, розповіла журналістам, як все сталося. За її словами, 49-річна доглядальниця була найнята на роботу всього за день до інциденту – 27 лютого. Вона пережила з нею ніч, а на наступний день стався конфлікт.

"А 28-го числа в другій половині дня вона сказала:" Я буду вам мити голову. Але для цього треба шампунь, а шампуню немає. Давайте грошей", - повідомила бабуся.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Через півтори години доглядальниця повернулася в дуже поганому настрої і заявила, що замість шампуню купила скумбрію. Незважаючи на те, що блокадниця не їсти рибу, вона відповіла: "Ну, добре" і попросила здачу. На це вона отримала непристойний жест в обличчя від жінки, після чого та почала бити пенсіонерку.

"Що б я їй не говорила, вона весь час намагалася мене якомога сильніше вдарити. Я їй кажу, що в житті не знала, що так можна. Господи ... я стала кричати: "Допоможіть, мене б'ють!". А вона знову мене б'є - по обличчю, по ногах з усієї сили," - розповіла моторошні подробиці блокадниця.

У бабусі практично не було можливості оборонятися, оскільки вона майже не ходить і пересувається на інвалідному візку. Постраждала розповіла, що побиття тривали близько двох годин, після чого її врятували сусіди, які почули крики.

На даний момент 98-річна старенька знаходиться в нейрохірургічному відділенні лікарні з безліччю травм. За деякою інформацією, після побиття бабуся перестала чути на одне вухо.

Нападницю доглядальницю затримала поліція, було порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, що росіянка і мати двох дітей залишилася без рук через ревнивого чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.uа, дружину футболіста Павла Мамаєва знайшли без свідомості: коханка чоловіка загрожує їй судом.

Також Знай.uа писав, що у Кривому Розі Школярки поставили однолітку на коліна і публічно принизили через хлопця.