Популярна українська співачка Злата Огневич (справжнє ім'я Інна Бордюг), часто ділиться з шанувальниками яскравими кадрами зі свого життя і роздумами на різні теми в Instagram.

Цього разу артистка вирішила яскравою фотографією розбавити початок робочого тижня.

"Всім бажаю успішного тижня🌷", - написала Огневич.

На фото Злата позує в бежевій сорочці і блакитному пальто. У променях весняного сонечка на новій фотосесії співачка позує з яскравими акцентами на очах – стрілками, а макіяж виконаний в бежевих відтінках. В руках дівчина тримає букет з жовтих тюльпанів.

При цьому незаміжня Злата тримає під замком своє особисте життя і ніколи не хвалиться подарунками від шанувальників або букетами квітів. Тому і щодо цього букета вона промовчала і залишається тільки здогадуватися, хто подарував дівчині яскраві тюльпани.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

При цьому фанати чекають прем'єри синглу "Always", який днями анонсувала Огневич. Артистка розповіла, що він буде в квітні.

Шанувальники прийшли в захват від нового фото і побажання Огневич і написали безліч компліментів і позитивних відгуків. Вони відзначили красу Огневич, навіть порівняли з ангелом і побажали дівчині легкого понеділка і чудесного тижня.

"Красуня", "Краса", "Спасибі💖і вам,чудовою тижня", " Просто неперевершена❤️", "Дякую і вам легкого понеділка ❤️", " Яка ти гарна, гарної неділі♥️♥️♥️", "найголовніше здоровою", " Чарівна і неперевершена ❤️", " Спасибі! І тобі успіхів!!!!😍 ❤ ️ 🔥 ", "Ви, ангел, і це факт!)) ", "А тобі щастя жіночого!!!", "Доброго дня красива дівчина гарного дня вам", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, улюблениця Ляшка Огневич продемонструвала знамениту позу з "Основного інстинкту".

Як повідомляв "Знай.uа", Злата Огневич у міні-сукні розповіла про жіночу силу.

Також "Знай.uа" писав, що Злата Огневич завила від самотності напередодні 8-го березня.