Лякаюча історія сталася в одній з квартир п'ятиповерхівки в Саксаганському районі в Кривому Розі. Місцеве видання повідомляє про те, що в будинку виявили муміфікований труп пенсіонерки.

Виявилося, що кілька років родич, який також проживав у квартирі "доглядав" за тілом жінки, щоб сусіди не почули трупний запах. Джерела місцевого видання повідомляють, що чоловік мив тіло пенсіонерки і обробляв якоюсь речовиною, а також замотував у ганчірки.

За роки такого "догляду" за тілом, воно муміфікувалося. Саме так його і виявили правоохоронці. На момент приїзду поліції, родича в квартирі не було.

Квартира пенсіонерки, фото: Перший міський
Квартира пенсіонерки, фото: Перший міський

Сусіди стверджують, що жінка була приблизно 1935 року народження і її бачили останній раз близько 6 років тому. Хоча і до цього жінка не виходила з дому останні три роки, але спілкувалася з сусідами через балкон, адже жила на першому поверсі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Підозрюють у скоєному чоловіка близько 50 років. Він-брат померлої. Сусіди стверджують, що він психічно нездорова людина. У присутності поліції двері квартири відкрила керуюча будинку і молодший брат.

Квартира пенсіонерки, фото: Перший міський
Квартира пенсіонерки, фото: Перший міський

Раніше ми повідомляли, родима пляма поставила під загрозу життя багатодітної матері.

Як повідомляв "Знай.uа", українського героя поховали всім містом, куля снайпера Путіна обірвала життя.

Також "Знай.uа" писав, що бабуся викликала копів до внучки, яка "голосно" робила уроки з мамою.