Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в соціальній мережі Instagram знімками з життя і різних фотосесій.

Там за її життям стежать понад 450 тисяч осіб.

Даша Астаф'єва, фото: кадр з відео
Даша Астаф'єва, фото: кадр з відео

Зовсім недавно Астаф'єва опинилася під загрозою смерті і розповіла в інтерв'ю Катерина Осадчої про подію. У неї кілька днів дуже сильно болів живіт, вона пила знеболюючі таблетки, але до лікаря вирішила не звертатися. Згодом стало відомо, що у Дар'ї була внутрішня кровотеча.

А зараз вона поділилася черговим жарким знімком, які зроблений як в кольоровому варіанті, так і в чорно-білому.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Приймай мене такою як є. І заспокійливе) колір або Ч/б?", - написала вона у підписі до публікації.

Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram
Даша Астаф'єва, скріншот: Instagram

"Топ", "Однозначно колір🔥 🔥 🔥❤️", "Дуже круто", "Красиво дуже. В кольорі...", "Уфффф💥💔🔥", "Приголомшлива🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "звичайно ж колір🔥 🔥 🔥", "Прям Офігітельний шоколад! Гіркий, не менше 82%))) готова рекламна компанія!🔥 ", "ЧБ ❤ ️ обв чарівна🔥", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва була за крок від смерті: "50% з таким діагнозом або мертві, або без свідомості"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва зізналася, які насправді Настя Каменських і Леся Нікітюк. Астаф'єва взяла участь у зйомках нового кліпу NK на пісню "Девочки рулят".

Знай.ua писав, Астаф'єва опинилася на волосині від смерті: знеболюючі не рятують, терміново помчала до лікаря