Український народний артист Павло Зібров разом з Лесею Нікітюк і Потапом присвятили пісню всім жінкам світу.

Відповідний ролик опублікувало шоу "Ліпсінк батл" в Instagram.

Відомо, що в третьому епізоді нового українського шоу "Ліпсінк батл" взяли участь Виконавець Павло Зібров і телеведуча Леся Нікітюк. Українські зірки билися проти один одного в образі Фреді Мерк'юрі і Адель. Але повз своїх виступів, учасники розважали телеглядачів разом з ведучим Потапом.

Так, після виступу Павла Зіброва, він, його сім'я, Леся Нікітюк і Потап зібралися біля сцени, щоб трохи поговорити і насмішити глядачів. Після феєричного падіння телеведучої зі стільця, Зібров оголосив себе главою Партії шанувальників жінок України, а на питання Тіни Кароль, що це означає, відповів, що він і члени його "партії" кожен день поважають і люблять жінок.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Щоб підтвердити слова свого суперника, Леся Нікітюк вирішила виконати пісню Зіброва"Марина". Її підтримав сам виконавець і ведучий шоу Потап.

"Марина, Марина, любов моя єдина", - проспівали українські зірки.

Варто відзначити, що дружина Павла Зіброва була приємно здивована такому перформансу, адже пісня безпосередньо присвячувалася їй.

Нагадаємо, що напівгола Леся Нікітюк показала медовий місяць:"Тигриця".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль оголила бюст і запалила перед мільйонами українців: "Мужика їй хорошого треба".

Також Знай.uа писав, що Потап запалив з 15-м розміром Міли Кузнєцової на очах у всієї країни: "а Настя не ревнує?".