Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,6 мільйонів чоловік, з якими зовсім недавно знаменитість ділилася всілякими фотографіями і Відео зі своєї поїздки до Туреччини. А зараз вже ділиться знімками з єгипетського курортного містечка Хургада. Леся Нікітюк постала в своєму номері готелю, розташувавшись в чорній сукні на ліжку і роблячи акцент на довжині своїх ніг.

"Що найдовше в Єгипті після річки Ніл? Ваші варіанти?) 📸 @gorbun_roman", - написала Леся Нікітюк у підписі до публікації.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram

"Шведський стіл!!", "Які тут міліонери зібралися😂", "Ноги Лесі Нікітюк🔥", "Ваші ноги", "Твої ноги😍 😂", "У Полякової серйозний конкурент🔥", "П'ять хвилин. В Єгипті п'ять хвилин можуть тривати від півгодини до двох днів)", "Натяк на ноги, а взагалі язик твій, Леся, ногам не поступається👏😂❤️", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк вдарилася обличчям об стіл заради макіяжу: "Це геніально". Красуня позувала в номері готелю, примірявши лише білосніжну напівпрозору сорочку, доповнивши образ аксесуаром у вигляді тонкого золотого браслета.

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола Леся Нікітюк показала медовий місяць: "Тигриця"

Знай.ua писав, Леся Нікітюк потрусила голими грудьми перед українцями: "Памела Андерсон"