Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу "Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

Вже пройшло три епізоди. Пішло безліч учасниць і залишилося тільки 12 з них. І на офіційній сторінці проекту поцікавилися у шанувальників, за кого з дівчат вони вболівають.

"З кожним випуском дівчат залишається все менше. Тому відтепер вони житимуть в одній хаті. Пишіть ім'я учасниці, за яку вболіваєте, в коментарях", - йдеться в публікації.

"Холостяк", скріншот: Instagram
"Холостяк", скріншот: Instagram

Версій в коментарях неймовірна безліч, проте деякі користувачі стверджують, що знають імена фіналісток і навіть те, хто ж все-таки переможе в "Холостяку" і завоює своє місце в сердечку Михайла Заливако.

"У наступному ефірі повернуть Лолу і вона дійде до фіналу", - написав один з коментаторів, який представився як працівник телеканалу СТБ.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, Лола з "Холостяка" вразила українців: "Не хочу працювати, хочу кайфувати". При цьому дівчина має кваліфікацію медсестри і реабілітолога, проте ці професії навіть не розглядає.

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Заливако показав стиль тренікамі з піджаком: "Дурнем виставили". Відео, де Заливако невдоволено крутить головою, нібито проілюструвало небажання починати робочий тиждень.

Знай.ua писав, фаворитки "Холостяка" загнули матом, коли дізналися про обман Заливако: "Феєричний кабздось"