Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу" Холостяк-11", де харківський бізнесмен Міша Заливако шукає свою любов.

Вже пройшло три епізоди. Пішло безліч учасниць і залишилося тільки 12 з них. І на офіційній сторінці проекту поцікавилися у шанувальників, за кого з дівчат вони вболівають.

"З кожним випуском дівчат залишається все менше. Тому відтепер вони житимуть в одній хаті. Пишіть ім'я учасниці, за яку вболіваєте, в коментарях", - йдеться в публікації.

"Холостяк", скріншот: Instagram
"Холостяк", скріншот: Instagram

Під публікацією з'явилося безліч коментарів і деякі з них притягують до себе більшу увагу, адже їх автори стверджують, що знають результат проекту, Хто буде у фіналі і навіть переможе. Хтось заявляє, що вже в наступному випуску повернеться Лола. А хтось заявляє, що всіма улюблена "Зайка" Юлія, яка найперше поцілувалася з Михайлом Заливако, не дійде навіть до четвірки учасниць.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"@ekaterina_hrishko на жаль, її навіть 4-ке не буде", - пише користувач в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, "Зайка" Юля з "Холостяка" розкрила секрет, як домоглася першого поцілунку від Міші: "Бачила чортиків в очах"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Заливако показав стиль тренікамі з піджаком: "Дурнем виставили". Відео, де Заливако невдоволено крутить головою, нібито проілюструвало небажання починати робочий тиждень.

Знай.ua писав, фаворитки " Холостяка" загнули матом, коли дізналися про обман Заливако: "Феєричний кабздось"