У вівторок, 23 березня, майже по всій Україні погода буде вологою і вітряною. У більшості областей падатиме сніг, місцями – з дощем. А температура повітря в країні коливатиметься від +1 до +6 градусів.

За прогнозом синоптика Наталі Діденко у Facebook, в Україні цього дня буде волога погода. Опади пройдуть скрізь, крім південних областей – тільки в Криму і Приазов'ї можливий невеликий дощ.

Вітер дутиме поривчастий, місцями навіть сильний і буде північного напрямку.

Температура повітря вночі становитиме 0 -5 градусів, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +1 +5 градусів, у Криму, на Закарпатті та Запоріжжі буде +4 +6 градусів.

У Києві у вівторок прогнозується вітряна і волога погода. Періодично падатиме невеликий сніг. Вдень температура повітря складе близько +2 +4 градусів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Народний прогноз погоди в Україні

23 березня відзначається день пам'яті мученика Кіндрата (Кодрата). За старих часів було прислів'я, що в цей день "туман з'їдає сніг", тобто вказує на прихід тепла. Туман так само вказував на теплу середину травня. Ясне небо передбачали тепло і дощ.

погода на 23 березня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.