Відомий український співак, ведучий і шоумен Олександр Пономарьов, який нещодавно презентував нову пісню разом з трьома українськими зірками, продовжує радувати тисячі шанувальників свіжими кадрами з життя. Цього разу співак показав музичний талант свого синочка Саші.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олександра Пономарьова в мережі Instagram.

Пономарьов з сином Сашею, фото: Instagram
Пономарьов з сином Сашею, фото: Instagram

"Коли запитав у сина, чи чув він мою нову пісню! Він сказав, що навіть вже підібрав її на фортепіано, а я сказав - ану покажи", - написав Олександр Пономарьов.

Пономарьов з сином Сашею, фото: Instagram
Пономарьов з сином Сашею, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На свіжих кадрах можна побачити неймовірну атмосферу в кімнаті, де Олександр Пономарьов разом з сином Олександром Олександровичем проводять час за роялем і грають мелодію нової пісні артиста "Чому".

Також нагадаємо нашим читачам, що народний артист України Олександр Пономарьов об'єднався зі знаменитими колегами – Дзідзьо, Артемом Пивоваровим і Alekseev. Разом співаки кілька тижнів тому презентували його ліричну пісню про кохання "Чому". Чуттєву композицію артисти присвятили приходу весни.

Слова і музику треку "Чому" написав сам Олександр Пономарьов, а зйомки відео проходили на його студії звукозапису "З ранку до ночі". Співаки виконали пісню під акомпанемент семи музичних інструментів: дудуки, кахона, гітари, скрипки, віолончелі, трикутника і альта. Кожен куплет розповідає про щирі почуття закоханих чоловіків, які врешті-решт знайшли любов усього життя.

Раніше повідомляли, Олександр Пономарьов несподівано втратив рідну людину: "Царство Небесне...".

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Пономарьов показав свою маленьку копію: серцежер росте.

Знай.uа писав, голодний Олександр Пономарьов розповів, як правильно постити.