Вчені стверджують, що "душа" не вмирає, а "повертається у Всесвіт". До такого висновку прийшли дослідники з квантової механіки, передає Mystical Raven.

Релігійні або духовні люди часто вірять в рай або загробне життя. Деякі вважають, що з нами нічого не відбувається; ми просто вмираємо. Інші, однак, вірять, що наші душі продовжують жити після смерті. Кілька дослідників кажуть, що вони мають наукові дані, щоб це могло бути можливим.

Душа не вмирає, коли вмирають наші тіла

Після великих досліджень два експерти переконані, що, поки наші тіла вмирають, наша свідомість - або наша душа-живе вічно. Вони кажуть, що квантова механіка робить це можливим. Квантова механіка-це наука, що вивчає поведінку матерії на атомному і субатомному рівнях. Він враховує властивості молекул і атомів, а також те, що їх створює. Це включає:

  • Нейрон
  • Електрон
  • Протон
  • Кварк
  • Глюон
  • Інші езотеричні частинки

Вчені Стюарт Хамерофф і Сер Роджер Пенроуз кажуть, що свідомість - це просто інформація, що зберігається на цьому квантовому рівні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Скажімо, серце перестає битися, кров перестає текти; мікротрубочки втрачають свій квантовий стан", - пояснює д-р Хамерофф. "Квантова інформація в мікротрубочках не руйнується, її не можна знищити, вона просто поширюється і розсіюється по всьому Всесвіту".

Він каже, що якщо людину реанімувати, інформація просто повертається в мікротрубочки, і людина знову приходить до тями. Це те, що ми називаємо "навколосмертним досвідом". Якщо замість цього пацієнт вмирає, його свідомість може існувати поза тілом як душа.

"Те, що ми розглядаємо тут і зараз, цей світ, насправді є зрозумілим тільки на матеріальному рівні", - говорить д-р Ханс-Петер Дурр з Інституту. "Позамежне-це нескінченна реальність, яка набагато більша"

Дослідження Хамероффа і Пенроуза показують, що свідомість виникає через вібрації мікротрубочок більш глибокого рівня. Це не тільки допомагає нам краще зрозуміти, що таке людська свідомість, але також може допомогти в лікуванні психічних, неврологічних і когнітивних станів.

Раніше ми повідомляли, з дитиною відбуваються страшні речі, аномальне явище тягне назад.

Як повідомляв "Знай.uа", "птах-привид" диким криком загнав серце в п'яти здивованій жінці.

Також "Знай.uа" писав, що школярка з чотирьох років прибирала могили на кладовищі, щоб подружитися з примарами.