Відома російська телеведуча і блогер Анастасія Івлєєва не так давно знялася у відвертій фотосесії для журналу «Playboy». Зараз вона вирішила розповісти про команду, яка з нею працювала.

Таким чином повідомляється, що на новій публікації в соціальній мережі Instagram Настя Івлєєва продемонструвала ще один кадр, який був зроблений спеціально для випуску журналу.

Під постом дівчина подякувала всій команді, яка причетна до цього, і за словами дівчини: «вони показали, як можна і потрібно працювати в Росії».

Робили всі вони самостійно - від дрібниць до фінансів. До слова, це вийшла найдорожча обкладинка для російського підрозділу журналу «Playboy».

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На опублікованому знімку дівчина ніби повисла в повітрі, і тримається лише за куточок взуття.

Білизну дівчина підібрала з незвичайним принтом - темно-червоний колір ніби з чорними потьоками. Виглядає стильно і сучасно, все в дусі Анастасії Івлєєвої.

Після перерахування всієї команди, блогерка зазначила, що сильно любить їх усіх, і далі вони зроблять разом набагато більше.

"Чудово якщо тим самим, величезна кількість ком'юніті надихнеться і почне робити "Пі**ато" - підсумувала телеведуча.

Не зміг втриматися від коментарів і коханий чоловік.

Нагадавши, Івлєєва до ювілею виконала свою мрію і притулилася обличчям до Меладзе: "Низький для тебе". Настя Івлєєва поділилася несподіваними фотографіями з Валерієм Меладзе

Як повідомляв портал " Знай.ІА", Івлєєва раптово розпухла і шокувала фанатів молодістю: "кров з молоком". Телеведуча показала, якою була до популярності

Як повідомляв " Знай.ІА", Російські блогери почали рекламувати Тіну Кароль: "Скандал" може стати міжнародним