Рання весна є хорошим часом для підготовки грядок, а також посіву та догляду за сходами. Варто знати, скільки насіння різних культур знадобитися на город, а також як обладнати теплицю.

Для підготовки теплиці потрібно перекопати грунт в теплиці на багнет лопати. Відразу ж вносять і добрива.

Для раннього посіву або посадки теплі грядки потрібно робити трохи по-іншому. Так, потрібно видалити частину грунту, близько 10-15 см і внести біопаливо шаром 20-30 см в канавки шириною 40 см.потім насипати зверху 15-20 см родючого грунту. Зробити гряди і укрити їх плівкою, щоб прискорити розігрів і знизити тепловтрати.

Коли натягуєте нову плівку на Теплиці, важливо пам'ятати, щоб до кінця квітня можна було посіяти в ній холодостійкі скоростиглі овочі. Плівку для теплиць можна з'єднати в єдине полотно потрібного розміру паяльником або праскою через кальку або папір (температура плавлення плівки – 120-140 °C).

Для того, щоб зрозуміти і остаточно розрахувати норми висіву різних культур, в тому числі капусти, гарбуза, капусти, моркви, редису, салату, буряка і не тільки, потрібно знати приблизні площі для грядок рослин.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше ми повідомляли, коли висаджувати на розсаду і в грунт капусту, огірки та інші культури, поради городникам.

Як повідомляв "Знай.uа", як визначити підлогу кущів у полуниці і виростити щедрий урожай, 5 підказок городнику.

Також "Знай.uа" писав, що добриво з дріжджів, простий рецепт домашнього диво-розчину для багатого врожаю.