Наприкінці третього тижня до кімнати учасниць реаліті" Від пацанки до панянки " (Новий канал) принесли двоповерхове ліжко.

Дівчата довго жартували, що це чергова провокація від педагогів, щоб перевірити їх реакцію. Насправді, спальні місця готували для нових учасниць реаліті. Знайомтеся, ученицями Школи леді стали Анастасія # Сем Самойло ,Вікторія Лук'янчук та Анна Савенкова.

"Настя – бісексуал і активний борець за рівність і толерантність в суспільстві, – розповідає керівник реаліті Ксенія Бабенко. - Вона відвідує ЛГБТ-прайді. З однодумцями дівчина відривається по повній. Її запої затягуються на кілька місяців. Настя розуміє, що повторює долю батька, який теж зловживав алкоголем. Вдома від мами кожен раз чує, що стала розчаруванням для сім'ї, і найбільше дівчина хоче це змінити, відчути себе вільною і знайти сили жити зовсім інакше".

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

Вікторія стала жорстокою, бо зовсім не має підтримки від рідних-зараз мама на заробітках за кордоном. Але навіть в дитинстві дівчинка не була щасливою і вважала, що мама її не любить. Віка хоче відкрити в собі кращі якості і припинити ображати інших. Третя учасниця-Анна. Вона любить вечірки. Її девіз-життя, як свято. Зловживає алкоголем і наркотиками. Емоційно нестабільна. Не розуміє, чого хоче. На проекті намагається зрозуміти, хто вона, і на що здатна.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Прихід трьох новеньких дівчат повинен був стати холодним душем для "пацанок", – пояснює директор Школи леді Тетяна Мокріді. - Адже на місце кожного учасника претендують три дівчини. Цього тижня нові учениці могли проявити себе по повній. За результатами випробувань проект покинула Анна Савенкова. На жаль, ми не побачили справжньої мотивації до змін. Замість цього вона пила, сперечалася і билася. Такої поведінки ми не прощаємо, тому і попрощалися з дівчиною".

Раніше ми повідомляли, перероблена пацанка Покрищук нарешті показала своє немовля.

Як повідомляв "Знай.uа", "Пацанок" взяли в заручники прямо на зйомках.

Також "Знай.uа" писав, що у "Школі леді" з'явилася пацанка з п'ятим розміром грудей.