У середу, 24 березня, майже на всій території України втримається похмура, прохолодна погода.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в цей день погода в Україні очікується холодною. Температура повітря буде в межах +2 +6 градусів, а найближчої ночі можливі морози. Періодично сніг і мокрий сніг.

У західних областях – від +3 до +8 градусів, вночі температура опуститься до -4 -6 градусів. У центральних областях температура вдень – від +4 до +6 градусів, нічна – від -3 до -5 градусів.

У північних областях у середу температура повітря вдень триматиметься в межах від +2 до +5 градусів, а вночі – від +1 до -6 градусів. У східних регіонах температура в межах від +2 до +5, нічна температура – від -1 до +1 градуса.

На Півдні України температура від +3 до +5 градусів вдень, нічна – від -4 до -6 градусів. Вітер буде з північного сходу, поривчастим, штормовим.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

У Києві 24 березня вночі та вранці можливий сніг та мокрий сніг, вдень – без істотних опадів. Температура повітря вночі -2 -4 градуси, в околицях до -5 градусів, вдень у середу +3 +5 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

24 березня вшановується пам'ять святого Софронія премудрого, патріарха Єрусалимського. За старих часів помітили, що пухнастий іній в цей день віщує гарну погоду. "Якщо в цей день березень, що минає, забирає холод, влітку буде тепло".

погода на 24 березня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, українцям розповіли, як вчасно розпізнати гайморит і що може допомогти його позбутися на ранніх стадіях.

Як повідомляв портал Знай.uа, весна засушить землю до тріщин: синоптик попередив українців тривожним прогнозом.

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.