Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап) привітав свою команду з першими 10 мільйонами переглядів на YouTube.

Про це Виконавець написав на своїй сторінці в Instagram.

Репер Потап вже не перший десяток років радує українців власною творчістю, а з недавніх пір він навіть створив групу MOZGI, з якою став набувати популярності ще швидше. Українці швидко полюбили гурт за оригінальні ідеї та яскраві пісні.

Один з їх позаальбомних синглів "Chica Bamboni" став справжнім хітом – в соціальних мережах трек і кліп швидко здобули популярність, а на YouTube відео набрало вже більше 10 мільйонів переглядів за півроку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Такий результат не зміг залишити Потапа байдужим, тому він з гордістю привітав свою команду в Instagram. У новій публікації Виконавець опублікував уривок з кліпу, на якому він бере револьвер в руки і стріляє в повітря. Все це відбувається під мелодію, характерну часу дикого Заходу.

"Пройде ще 90 мільйонів і ви вловите прихований сенс цієї електромантри", - написав Потап під відео.

У коментарях шанувальники привітали Потапа з досягненням, а на результат звернула увагу навіть володарка 15-го розміру грудей Міла Кузнєцова.

Нагадаємо, що Потап запалив з 15-м розміром Міли Кузнєцової на очах у всієї країни: "а Настя не ревнує?".

Як повідомляв портал Знай.иа, Потап з крихтою-сином на руках зворушив українців: копія тата.

Також Знай.иа писав, що названа дочка Потапа відірвалася з мамою на шикарному пляжі: "чорно-біла естетика".