Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі.

Дівчина також активно веде свою сторінку в Instagram, і у неї майже 315 тисяч підписників. Цього разу українська знаменитість поділилася свіжою фотографією в соцмережі, на якій з'явилася зі своїм собакою породи французький бульдог.

На фото Олена-Крістіна позує лежачи на дивані зі своїм домашнім улюбленцем. Також поруч можна помітити тарілку з млинцями, які 30-річна зірка поїдає з великим задоволенням.

"Але так - на фото корицо-кокосові млинці 🥞🤤🤤🤤", - кумедно підписала знімок телеведуча.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Обличчя 😂😂😂👏", "Невже все поперло?!", "Можна до вас на млинці??? 🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Я думала нога в гіпсі", "Нібито шкарпетка порвалася. Як це розгледіти?!" - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

скріншот коментарів

Нагадаємо, наречена Розенка Лебідь розповіла про маніяка в темному парку: "Боровся пів години".

Як повідомляв портал Знай.uа, раніше наречена Розенка Лебідь записала звернення через хворобу: "Почалося з нестандартної..."

Також портал Знай.uа писав, що Олена-Крістіна Лебідь спокусила українців розпусним вбранням: "Вже вилізли".