Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Антоніна любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників красивими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу 39-річна дружина співака Арсена Мірзояна опублікувала на своїй сторінці зворушливий ролик, який був знятий у перерві на фотосесії її чоловіка і 5-річну доньку Ніну.

Так, в кадрі Арсен кружляє на руках маленьку дівчинку, а та у відповідь сміється і розставляє руки в сторони. Вся дія відбувається під красиву французьку музику. Варто зазначити, що Антоніна також вирішила розмістити милий ролик у популярній мережі TikTok.

"Ніна-Джеральдіна❤️", - ніжно підписала відео зіркова мама.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Чарівна дівчинка ❤️", "Які вони класні😍", "Як це мило 🥰🔥❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко довела до сліз моментом з батьками: "50 років, як ти вийшла за мене". Відомо, що Ніна Матвієнко і Петро Гончар одружилися в 1971 році, і прожили разом пів століття. Цього року зіркове подружжя відзначають золоте весілля.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко зустрілася з колишнім "Холостячки" Ксенії Мішиної, поки Арсен Мірзоян не бачить.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко показала маленьку копію Арсена Мірзояна: татова доця.

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко похвалилася, чим її балує Арсен Мірзоян: такому зрадіє кожна.