Відома співачка, примадонна Алла Пугачова вразила дивовижною схожістю зі старшою дочкою Христиною Орбакайте.

Фотографію з двома артистками опублікували у фан-акаунті виконавиці.

На знімку Алла і Христина сидять близько один до одного і грайливо позують на камеру. При цьому у Пугачової незвичайний для неї дуже світлий відтінок волосся, вона стала блондинкою, як її старша дочка Христина.

На Пугачової надітий чорний светр з довгим рукавом, а на Орбакайте – світле плаття на тонких бретелях. При цьому у обох жінок яскравий макіяж з акцентом на очах і бежевою помадою.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від фотографії і відзначили разючу схожість між мамою і донькою, хоча раніше жінки між собою були схожі набагато менше. Крім того, фанати зробили чимало компліментів красі артисток і навіть помітили, що Алла виглядає молодше Христини.

"одні очі", "Красиві", " молодше Христини 😂", " коли Христина була молодша, я як то подібності не знаходила, між дочкою і мамою, а зараз дуже схожі❤️", " милі красуні наші, милуємося !", "Дві красуні, принадність", " найкрасивіші жінки!!! Здоров'я ,щастя, гармонії та позитиву! Дуже талановиті!!!", "Як сестрички, супер!❤ ️ ", "Алла супер, молодша Христиночки, так тримати, рівняємося на вас", " дівчатка ви дуже схожі!", "Найулюбленіші ......наше надбання ....наші зірки!!!!", "Дуже стали схожі,👏", " одні очі носять ❤️", " дівчатка ви дуже схожі!",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Пугачова розгулювала під ручку з молодим татуйованим красенем, всі сміються.

Як повідомляв "Знай.uа", Алла Пугачова обняла кучерявого чоловіка і засипала його компліментами - забула про Галкіна.

Також "Знай.ua" писав, що 71-річна Алла Пугачова здивувала "новими" пишними губами.