Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому детально розповіла, як дотримуватися балансу в харчуванні. Так, артистка зазначила, що кожен прийом їжі обов'язково повинен включати в себе вуглеводи, клітковину, корисні жири і білок, щоб наситити наш організм усіма необхідними йому нутрієнтами, а також енергією.

Аніта зізналася, що коли організм отримує все необхідне його все менше тягне на шкідливу їжу і навіть зриви, а їжа також повинна бути різноманітною. Для прикладу красуня поділилася рецептом апетитної пасти болоньєзе і овочевого салату.

"Як дотримуватися балансу в харчуванні? 🥑

Все дуже просто - твій раціон повинен бути збалансованим і корисним з дотриманням балансу по білках-жирах-вуглеводах.

Наша мета на програмі - забезпечити твій організм енергією і всіма потрібними нутрієнтами. Кожен прийом їжі включає 👇 🏻

✔ ️ вуглеводи (вівсянка, гречка, спельта, кіноа, нешліфований рис, макарони з твердих сортів пшениці, хліб з цільного зерна);
✔️ білок (яйця, риба і морепродукти, нежирне м'ясо, птиця, бобові, соя);
✔️ клітковину (овочі, фрукти, ягоди);
✔️ корисний жир (горіхи, насіння, сир, нерафіновані рослинні олії).

Різноманітність продуктів і баланс БЖУ — основа раціону. І коли організм отримує все необхідне, його менше тягне на різні шкідливості і зриви ☝ 🏻 "

Популярні новини зараз
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Показати ще