З сусідньої Російської Федерації, де щодня відбуваються дуже дивні події, прийшли новини про справжню жорстокість, яка властива тільки людині. Цього разу головним антигероєм став чоловік з міста Бійськ, який вирішив перевірити закони фізики і викинув тримісячне цуценя з вікна третього поверху.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Лента дна".

"Шкуродер з Бійська викинув тримісячного цуценя з вікна третього поверху. За те, що пес "не підкорився" і "проявив злобу". Підсумок - у малюка перелом, удари і гематома. На щастя, його врятували місцеві волонтери. Тепер собакен буде в порядку", - пишуть автори публікації.

До публікації на Telegram-каналі "Лента дна" додали кілька знімків з собачкою, а також відео, яке вдалося зняти рятівникам тварини:

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Шкуродер з Бійська, фото: Telegram
Шкуродер з Бійська, фото: Telegram

Шкуродер з Бійська, фото: Telegram
Шкуродер з Бійська, фото: Telegram

Нагадаємо нашим читачам той факт, що в українській столиці спіймали чергового шкуродера. Чоловік побив дворового кота. Про це розповіли у спільноті "Київ Оперативний" у Фейсбуці. За словами автора поста, винуватець-робітник приймання металобрухту в Шевченківському районі столиці. Чоловік вирішив побити кота за те, що той сходив в туалет, де йому не належить.

Раніше повідомляли, у Києві нелюд накинувся з кулаками на беззахисного малюка: "Просто захотілося".

Як повідомляв Знай.uа, прогулянка страуса українською дорогою сполошила водіїв: "Як вдома".

Знай.uа писав, тернополяни вивалили гори голок у парку, там гуляють наші діти: "Так почався новий рік".