Хлопчика, який самостійно гуляв вулицею, патрульні повернули матері. Про це розповіли в МВС України в Facebook.

"Сьогодні поліцейські отримали виклик від стурбованої жінки: вона помітила малолітнього хлопчика, який гуляв на вулиці Вишгородській без нагляду батьків. Їй дитина змогла назвати лише своє ім'я. Патрульним малий пояснив, що мама на роботі, а він образився на вітчима і втік. Адреси проживання або прізвища назвати не зміг", - сказано в повідомленні.

Інспектори почали обходити найближчі двори, а також опитувати жителів. Завдяки оперативній роботі патрульним вдалося з'ясувати, де живе 5-річний хлопчик.

"Інспектори відвезли хлопчика до матері. Інформацію про подію патрульні передали інспекторам ювенальної превенції. Пам'ятайте, що життя і здоров'я дітей залежить від вашої постійної уваги, любові і турботи", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Раніше ми повідомляли, у Києві водій вантажівки збив жінку і кинув помирати, врятував таксист-супермен.

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні схопили автора популярної шахрайської схеми, дзвонив, залякував жінок і вимагав грошей.

Також "Знай.uа" писав, що у Львові зник чоловік у зеленій куртці, рідні не знаходять собі місця.