Відома співачка, примадонна Алла Пугачова привітала з днем народження свого близького друга.

Привітання та спільне фото артистка опублікувала в Instagram.

У середу, 24 березня, другу Пугачової Олександру Буйнову виповнилося 70 років. На честь цього Алла Борисівна показала шанувальникам спільне фото і написала ніжні слова привітання.

На знімку Алла трепетно притискається до грудей Олександра, а він обіймає її. Вони посміхаються і позують на тлі літнього пейзажу.

"З Днем народження, БРАТ! Живи на радість всім хто тебе любить.❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ ",- написала Алла.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від такого привітання співачки і приєдналися до них, а також відзначили, що він їх кумир і побажали вірних друзів поруч.

"🙌❤️👑🎤♥️з днем народження️️", "приклад людських стосунків❤ з Днем народження️", " Здоров'я! І вірних друзів поруч!", "Аааа! Хвилину назад😍 😍 😍 🔥"," з днем народження!Міцного здоров'я, відданих друзів!🙌 🎁 👌 ", "Буйнов-красень, мій кумир! Вся Дискографія на вінілах! З Др, музикант", " привітання від хорошого друга поряд з батьківськими-завжди найприємніші і теплі.. 👍 ", "Яке зворушливе фото, і підпис! 😍 ❤ ️ 🙌 ", "З днем народження, Олександра 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 🌺 здоров'я і творчих успіхів", " з Днем народження Олександра! У мене сьогодні теж день народження", " - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Пугачова розгулювала під ручку з молодим татуйованим красенем, всі сміються.

Як повідомляв "Знай.uа", Алла Пугачова обняла кучерявого чоловіка і засипала його компліментами - забула про Галкіна.

Також "Знай.uа" писав, що 71-річна Алла Пугачова здивувала "новими" пишними губами.