Українська дизайнерка Валерія Гузема повідомила шанувальникам приємну новину-вона перебуває на 21 тижні вагітності.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Валерія Гузема відома в Україні завдяки своїм ювелірним прикрасам - протягом декількох років дизайнерка просувала свої творіння серед українців, а в підсумку її прикраси стали популярні серед зірок шоу-бізнесу.

Нещодавно Гузема опублікувала в соцмережах серію однозначних знімків з чоловіком, на яких показала вагітний животик. Шанувальники дизайнерки не очікували такого повороту подій і почали вітати її в коментарях під постом.

"21 тиждень щастя", - написала Валерія під фото.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Серед щасливих фанатів виявилися і її зіркові друзі. Свої привітання в коментарях залишили співачки Надя Дорофєєва, Світлана Тарабарова, Санта Дімопулос, Дар'я Астаф'єва, Джамала і Віра Брежнєва, телеведучі Володимир Остапчук, Аніта Луценко і Лілія Подкопаєва, а також українська дизайнерка Катерина Сільченко.

Нагадаємо, що Дружина Віктора Павлика підперла пальму вагітним животиком: така щаслива.

Як повідомляв портал Знай.uа, мвже Дорофєєвої Дантес заінтригував вагітним животом:"приховувати стало неможливо".

Також Знай.uа писав, що "Холостяк " Микита Добринін і Даша Квіткова вперше показали сина: "у пологовому будинку".