Українська співачка, екссолістка гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з багатомільйонною армією шанувальників у своєму Instagram свіжою публікацією.

Так, нещодавно 39-річна дружина Костянтина Меладзе порадувала підписників прекрасною новиною – 26 березня відбудеться концерт Віри в Москві. При цьому невідомо, чи збирається вона виступати в Україні. У підписі до красивого знімку співачка повідомила, що в очікуванні від майбутнього концерту.

"Залишилося 2 дні! Я в очікуванні 💛 А поки напишіть мені топ-3 пісень , які хочете почути на концерті 💚💚💚", - написала Брежнєва.

Віра Брежнєва, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто зазначити, що буквально тиждень тому Віра Брежнєва презентувала в YouTube яскравий кліп на пісню "Ти не один". Ролик вже встиг набрати більше мільйона переглядів і 7 тисяч відміток "мені подобається".

Раніше ми писали про те, що Валерій Меладзе натякнув на поповнення в родині: "На одного талановитого чоловічка більше".

Нагадаємо, Віра Брежнєва прийшла на допомогу Вєрці Сердючці у фіналі "Орла і Решки": "Ми будемо відзначати..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Костянтин Меладзе влаштував Вірі Брежнєвій неймовірний сюрприз до 39-річчя: "Приклад для наслідування".

Також портал Знай.uа писав, що доньки-красуні Віри Брежнєвої зачарували ніжністю: "Буду дорожити вічно".